Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Για Ιδιώτες

Για Ιδιώτες
Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο Μυλωνάκης Ζωγράφου
Το λογιστικό μας γραφείο “Μυλωνάκης” το οποίο εδρεύει στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου 104 Ζωγράφου Αττικής, είναι εξειδικευμένο και πλήρες ενημερωμένο για την σωστή συμπλήρωση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος(Ε1,Ε2), τις δηλώσεις φόρου κληρονομιάς καθώς επίσης και για τις δηλώσεις ακίνητης περιουσίας (Ε9). 
 
Αναλαμβάνουμε για όλους τους πολίτες να δηλώσουμε οποιαδήποτε αλλαγή προέκυψε στα προσωπικά τους στοιχεία στις αρμόδιες υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ. – Ο.Α.Ε.Ε. – ΕΠΙΜΕΛΗΤΉΡΙΑ κτλ). 
 
Το γραφείο μας και οι ομάδα μας όπου αποτελείται από έμπειρους λογιστές, είναι διαρκώς ενημερωμένοι για όλα τα λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα που συνεχώς μεταβάλλονται λόγω της σημερινής κρίσης με αποτέλεσμα να σας ενημερώνουμε σωστά για θέματα όπως την διαχείριση της ακίνητης περιουσία σας, για συνταξιοδοτικά θέματα καθώς και για την μισθοδοσία ιδιωτών για κατ οίκον απασχόληση.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας στηρίζονται στα πρότυπα, τους κανονισμούς και τους νόμους που απαιτούν οι επιστήμες της λογιστικής και οικονομικής επιστήμης.

Μυλωνάκης | Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο
Παπαδιαμαντοπούλου 104 / Ζωγράφου, Αττικής
Τηλ: 2130233380 Κιν: 6948046870